Tarinamme

PANDEMIA 2020

Keskellä 2020 pandemiaa, kolme pitkäaikaista kaverusta istuivat alas miettimään mitä he voisivat tehdä vallitsevalle tilanteelle.

Keskustelu johti nopeasti desinfiointiin.

Kaikilla oli mielessä sama asia: Miksi kaikki olemassa olevat tuotteet näyttävät niin samanlaisilta? Miksi kukaan ei halua erottautua ja tehdä asioita hiukan eri tavalla? Tuntui, että asialle oli tehtävä jotakin.

Eihän meidän pitäisi hävetä sitä, että pidämme huolta itsestämme?

Ei todellakaan. Voimme olla ylpeitä siitä, että pidämme toisistamme huolta. Itse asiassa se voisi olla jopa ihan nasta juttu! Mutta voisimmeko vielä tehdä jotain muuta kuin vain olla "makeita" ja "nastoja"?

SANOISTA TEKOIHIN

Meillä oli aiemmista yhteistyökuvioista hyvä kokemus Muumeista eli Moomin Characters Oy Ltd:stä. Siinä istuessa meille tuli yhtä aikaan mieleen ja huudahdimme: #OURSEA, #MEIDÄNMERI!

Lue mistä #MEIDÄNMERI-kampanjassa on kyse

LANSEERAUS!

Pääsimme kuin pääsimme esittelemään konseptimme Muumeille. Heidän mielestä idea oli hyvä ja löimme kättä päälle.

Hypätään ajassa eteenpäin elokuuhun 2020. Lanseeraus tehtiin Postin pop-up liikkeessä Box by Postissa, Helsingissä.

Samana päivänä tämä verkkokauppamme avattiin ja olemme ihan täpinöissä! Ei vain siksi, että saimme tuotteet tuotettua nopealla aikataululla, mutta ennen kaikkea siksi, että olemme nyt osa jotakin suurempaa: Kannamme Muumien viestiä ja lahjoitamme hyväntekeväisyyteen. Tämä tekee meistä laakson onnellisimmat Muumit!

Ostamalla #MEIDÄNMERI-tuotteen, autat samalla Itämerta. Jokaisesta myydystä #MEIDÄNMERI-tuotteesta lahjoitamme osan John Nurmisen säätiölle, joka on kaikista tärkein toimija Itämeren ainutlaatuisen luonnon säilyttämisessä.

Me haluamme jälleen kerran nähdä kampeloita Saaristomerellä, haluamme katsella kun merikotka kaartelee taivaalla. Haluamme olla mukana vaikuttamassa positiivisesti saariston, avomeren, rantojen, syyyksien ja matalikkojen säilyttämisessä. Sinä voit myös kantaa kortesi kekoon tässä tehtävässä!

Ostamalla pullon käsidesiämme, sinäkin voit olla ylpeä siitä että autat! #proudhelping #oursea #meidänmeri #vårthav #docarenordic