Muumi®-tuotteet | Käsidesit

Muumi®-tuotteet ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Syitä tähän on monia ja juuri tänä syksynä ensi-iltansa saanut Tove-elokuva on varmasti lisännyt suosiota entisestään. Eikä ihme, onhan Tove-elokuva jopa Suomen Oscar-ehdokas.


Mutta Muumit ja Muumi®-tuotteet edustavat oikeastaan paljon asioita. Muumit ovat toisensa huomioon ottavia, Muumit välittävät ja edustavat kaikkea sitä mitä jokainen meistä haluaisi olla. Muumeihin on helppo samaistua ja Muumeista voi helposti ottaa itselleen esikuvan. Eri hahmot kertovat omaa tarinaansa ja kommelluksien ja eripurien jälkeenkin kaikki ovat loppujen lopuksi yhtä.


Meidän Muumi®-tuotteet seuraavat tätä samaa ideologiaa tai ajatusmaailmaa. 

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pitää itsestään ja kanssaihmisistä huolta, vaikka välillä se olisikin vaikeaa.


Näistä syistä Muumi®-tuotteet ovat myös tärkeä osa meidän tuotevalikoimaamme.

Suosituimmat Muumi®-tuotteet vaihtelevat Suomen vuodenaikojen mukaan. Kesällä halutaan jotain raikasta ja ehkä jotain hieman eksoottista, kuten papaijan tuoksua, kun taas talvella halutaan pitää kädet hyvässä kunnossa ja varaudutaan pakkasiin.


Muumi®-tuotteemme ovat:

  • Muumi®-käsidesi #MEIDÄNMERI 100 ml Spray | Papaija, eli se melko tunnettu ja hyväntuoksuinen käsidesi.
  • Muumi®-käsidesi TALVI 400 ml, joka desinfioi ja samalla hoitaa käsiä talvipakkasilla Aloe veran ja glyseriinin ansiosta.
  • Muumi®-käsidesi TALVI 100 ml, joka edellisen tavoin hoitaa käsiä ja on saatavilla myös näppärässä taskukoossa.
  • Muumi®-#MEIDÄNMERI -käsidesi on myös saatavana laatikoittain, eli 25 kpl:n erissä. Nämä ovat olleet erityisen suosittuja esimerkiksi kahviloissa, ravintoloissa, huolto-asemilla, parturi-kampaamoissa ja lahjatavaraliikkeissä. Näihin, kuten kaikkiin muihinkin tuotteisiin, tarjoamme hyvät jälleenmyyntihinnat! Kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta.
  • Muumi®-lahjapaketti, joka sisältää 2 X #MEIDÄNMERI-käsidesi 100 ml, 2 X TALVI-käsidesi 100 ml sekä 1 X TALVI-käsidesi 400 ml.


Kokeile ja valitse omat suosikkisi!