Hyvältä tuoksuvat #MEIDÄNMERI #OURSEA #VÅRTHAV -käsidesit

DoCare mukana tukemassa Muumien #MEIDÄNMERI-kampanjaa

#OURSEA Muumipeikko ja Nipsu merihädässä

 

#MEIDÄNMERI on meidän kaikkien yhteinen asia ja kampanja, jossa apuasi todella tarvitaan!

DOCARE LAHJOITTAA OSAN JOKAISESTA #MEIDÄNMERI-TUOTTEESTA KAMPANJAN LOPPUUN ASTI (KESÄ 2021).

Sivulta Meidänmeri.fi:

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta.

Tätä työtä edistääkseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

John Nurmisen Säätiö on tehnyt Itämeren eteen erittäin tuloksekasta, kansainvälisesti tunnustettua työtä. Säätiön ponnistusten ja yhteistyöhankkeiden ansiosta vuosittainen rehevöitymistä aiheuttava fosforikuormitus Suomenlahdella on pienentynyt peräti 75 prosenttia. Tämä on mertensuojelun maailmanennätys.

Toivomme, että sinä tulet mukaan turvaamaan Itämeren tulevaisuuden. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

#OURSEA Poster

DoCare Spray 100 ml -Raikkaan papaijan tuoksuinen käsidesi.

MUKANA TUKEMASSA ARVOKASTA TYÖTÄ

doCare®saa olla mukana tukemassa tätä arvokasta työtä #MEIDÄNMERI-kampanjan avulla ja voi pojat, kuinka innostuneita olemmekaan tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta!

Lanseerasimme jopa aivan ikioman #MEIDÄNMERI käsidesin, jossa tuoksuu raikas ja eksoottinen papaija.

Niin sanottu doCare® Spray 100 ml #OURSEA löytyy verkkokaupastamme tai vaihoehtoisesti tutustua kokoa #MEIDÄNMERI-valikoimaan Box by Posti -pop-up liikkeessä Helsingissä, Stokkaa vastapäätä osoitteessa Keskuskatu 3i!

Lue lisää #MEIDÄNMERI-kampanjasta osoitteessa Meidänmeri.fi